Bingöl Deprem Son Dakika / Bingöl ve Elazığ'da deprem - Son Dakika / En son bingöl deprem haberleri anında burada.

Bingöl Deprem Son Dakika / Bingöl ve Elazığ'da deprem - Son Dakika / En son bingöl deprem haberleri anında burada.. Afad'dan yapılan açıklamada ise bingöl karlıova'daki depremin büyüklüğünün 5,7 olduğu bildirilirken 8 vatandaşın yaralandığı kaydedildi. Afad, saat 17.24'te merkez üssü bingöl'ün karlıova ilçesi olan 5.7 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Depremin bingöl ve çevre illerden hissedildiği belirtiliyor. Dakika dakika son depremler için tıklayınız. Bingöl karlıova merkezli büyük bir deprem meydana geldi.

Merkez üssü arıcılar olan 3.4 büyüklüğündeki artçı sarsıntı ise sabah saat 08.0'de meydana geldi. Kandilli rasathanesi'nden alınan bilgilere göre, bingöl'de saat 09.51'de bir deprem daha meydana geldi. Kandilli rasathanesi, bingöl karlıova'da saat 17.24'te 5,8 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Ajanslar tarafından aktarılan son dakika bilgisine göre bingöl'ün karlıova ilçesinde deprem meydana geldi. Bingöl'ün karlıova ilçesinde 5,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

SON DAKİKA: Bingöl'de 5.7 şiddetinde deprem! Erzurum ...
SON DAKİKA: Bingöl'de 5.7 şiddetinde deprem! Erzurum ... from iasbh.tmgrup.com.tr
Bingöl deprem haberleri sayfasında bingöl deprem haberlerini bulabilir tüm bingöl deprem haberlerini, gelişmeleri ve son dakika haberleri okuyabilirsiniz. İşte son dakika deprem haberleri ve depreme ilişkin detaylar… Kandilli rasathanesi depremin şiddetini 4.2 olarak duyurdu. Bingöl ve çevresi 4.2 büyüklüğündeki depremle. Bingöl'de sabaha karşı meydana gelen deprem geniş bir alanda hissedildi. Kandilli rasathanesi, bingöl karlıova'da saat 17.24'te 5,8 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Son dakika bingöl'de şiddetli deprem. Depremin bingöl ve çevre illerden hissedildiği belirtiliyor.

Son dakika bingöl'de şiddetli deprem.

Tv100.com 30 ekim 2020 11:57 son güncelleme: Son dakika bingöl'de şiddetli deprem. Bi̇ngöl'ün karlıova ilçesinde richter ölçeğine göre, 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Bingöl'de sabaha karşı meydana gelen deprem geniş bir alanda hissedildi. Bingöl'deki depreme ilişkin açıklama yapan afad, depremin büyüklüğünün 4.0 olduğunu duyurdu. Afad ve kandilli son depremler verilerine göre bingöl'de deprem meydana geldi. Afad'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Bingöl merkezde meydana gelen şiddetli deprem korkuya neden oldu. Dün geceki depremin ardından bingöl'ün karlıova ilçesinde bir deprem daha meydana geldi! Geçtiğimiz günlerde 5.8 şiddeti ile sarsılan bingöl'de bugün bir deprem daha meydana geldi. Bingöl'de 4 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi. Meydana gelen deprem 5.5 büyüklüğünde yaşanırken, yerin 5 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Kent merkezinde hissedilen depremde ilk belirlemelere göre can ve mal kaybı yaşanmadı.

Afad'dan yapılan açıklamada ise bingöl karlıova'daki depremin büyüklüğünün 5,7 olduğu bildirilirken 8 vatandaşın yaralandığı kaydedildi. Tv100.com 30 ekim 2020 11:57 son güncelleme: Deprem çevre illerde de hissedildi. Depremin bingöl ve çevre illerden hissedildiği belirtiliyor. İlk olarak depremin 5.9 büyüklüğünde olduğunu duyuran kandilli rasathanesi, büyüklüğü 5.8'e revize etti.

Son dakika: Bingöl'de 5.8 büyüklüğünde korkutan deprem
Son dakika: Bingöl'de 5.8 büyüklüğünde korkutan deprem from iaysr.tmgrup.com.tr
Geçtiğimiz günlerde 5.8 şiddeti ile sarsılan bingöl'de bugün bir deprem daha meydana geldi. Deprem çevre illerde de hissedildi. Afad'ın açıkladığı son dakika verilerine göre; Bingöl karlıova merkezli büyük bir deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı deprem dairesi başkanlığından alınan bilgiye göre, saat 11.48'de merkez üstü bingöl merkez olan 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Bingöl'de, richter ölçeğine göre 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. En son bingöl deprem haberleri anında burada. Deprem çevre illerde de hissedildi.

Depremin şiddeti 5.9 olarak açıklanırken, deprem çevre illerden de türk kızılayı deprem ile ilgili twitter hesabından son dakika açıklaması paylaştı.

Afad bingöl'de 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu kandilli rasathanesi ise depremin büyüklüğünün 4.2 olduğunu belirtti. En son bingöl deprem haberleri anında burada. Afad'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Yayınlanan tüm materyallerin her hakkı saklıdır. Merkez üssü bingöl merkez olan saat 11.48'de 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü. Bingöl valisi kadir ekinci, depremde çöken kulelerimizden birinin altında kalan kardeşimiz yaralı olarak kurtarıldı, diğer kardeşimiz ise ne bingöl'ün karlıova ilçesinde saat 17:24'te yerin 5 kilometre derinliğinde deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi koeri son depremler listesinde yer aldı. Meydana gelen deprem 5.5 büyüklüğünde yaşanırken, yerin 5 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Son dakika bingöl deprem haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Depremin yerin 7,5 kilometre derinliğinde olduğu aktarıldı. Geçtiğimiz günlerde 5.8 şiddeti ile sarsılan bingöl'de bugün bir deprem daha meydana geldi. Bingöl'de merkez üssü kent merkezi olan richter ölçeğine göre 4.5.

Depremin şiddetli gerçekleştiği ve çevre illerden de sarsıntı olarak hissedildiği aktarıldı. Merkez üssü arıcılar olan 3.4 büyüklüğündeki artçı sarsıntı ise sabah saat 08.0'de meydana geldi. Meydana gelen deprem 5.5 büyüklüğünde yaşanırken, yerin 5 kilometre derinliğinde gerçekleşti. İlk olarak depremin 5.9 büyüklüğünde olduğunu duyuran kandilli rasathanesi, büyüklüğü 5.8'e revize etti. Kent merkezinde hissedilen depremde ilk belirlemelere göre can ve mal kaybı yaşanmadı.

Son dakika: Bingöl 5.2 büyüklüğünde deprem! | Or6.Net ...
Son dakika: Bingöl 5.2 büyüklüğünde deprem! | Or6.Net ... from www.or6.net
Kandilli rasathanesi, saat 17.24'te merkez üssü bingöl'ün karlıova ilçesi olan 5,9 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Bingöl deprem son dakika gelişmesinin ardından son depremler listesi vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Kandilli rasathanesi koeri son depremler listesinde yer aldı. Afad, saat 17.24'te merkez üssü bingöl'ün karlıova ilçesi olan 5.7 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Meydana gelen deprem 5.5 büyüklüğünde yaşanırken, yerin 5 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Afad ve kandilli son depremler verilerine göre bingöl'de deprem meydana geldi. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi depremin şiddetini 5.7 olarak açıkladı. Bingöl'ün karlıova ilçesinde 5,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Bingöl'ün karlıova ilçesinde 5.7 şiddetinde bir deprem meydana geldi!

Merkez üssü arıcılar olan 3.4 büyüklüğündeki artçı sarsıntı ise sabah saat 08.0'de meydana geldi. 06.05.2021 00:58 bingöl'de 3.6 büyüklüğünde deprem. Kandilli rasathanesi, bingöl karlıova'da saat 17.24'te 5,8 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Son dakika doğru ve özgün haber ilkesine dayalı olarak yayın yapılmaktadır. Ajanslar tarafından aktarılan son dakika bilgisine göre bingöl'ün karlıova ilçesinde deprem meydana geldi. Depremin ardından en büyüklüğü 4,6 ve 4,7 olan 200'ü aşkın artçı deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi koeri son depremler listesinde yer aldı. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi depremin şiddetini 5.7 olarak açıkladı. Kandilli rasathanesi'nden alınan bilgilere göre, bingöl'de saat 09.51'de bir deprem daha meydana geldi. İçişleri bakanı süleyman soylu yaptığı açıklamada, nöbet kulübesinin yıkıldığını bir korucunun göçük. Meydana gelen deprem 5.5 büyüklüğünde yaşanırken, yerin 5 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Kandilli rasathanesi, saat 17.24'te merkez üssü bingöl'ün karlıova ilçesi olan 5,9 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Kandilli rasathanesi depremin şiddetini 4.2 olarak duyurdu.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama