Incelemek : Kayfa Insaat Photos Facebook / İngilizcede incelemek ne demek, incelemek sözcüğünün ingilizce sözlük karşılığı nedir incelemek türkçe ingilizce çevirisi incelemek kelimesinin ingilizce okunuşu ve yazılışı.

Incelemek : Kayfa Insaat Photos Facebook / İngilizcede incelemek ne demek, incelemek sözcüğünün ingilizce sözlük karşılığı nedir incelemek türkçe ingilizce çevirisi incelemek kelimesinin ingilizce okunuşu ve yazılışı.. Examine, investigate, search, go into, dig, dig out, analyse, analyze, audit, check over, con, construe, dissect, examine into, look into, look through, observe, peruse. Ne kitap okur ne de başkalarının düşüncesini inceler. İncelemek kelimesinin anlamı, kökeni ve etimolojik incelemesi. Ne kitap okur ne de başkalarının düşüncesini inceler. Bir işi veya bir şeyi ele alıp özelliklerini, ayrıntılarını inceden inceye, özenle anlamaya, öğrenmeye çalışmak, tetkik etmek.

İngilizcede incelemek ne demek, incelemek sözcüğünün ingilizce sözlük karşılığı nedir incelemek türkçe ingilizce çevirisi incelemek kelimesinin ingilizce okunuşu ve yazılışı. Sözlükte incelemek kelimesinin manası inceleme: Analyze incelemek reconsider yeniden incelemek research ne demek. İncelemek kelimesinin anlamı, kökeni ve etimolojik incelemesi. Examine, investigate, search, go into, dig, dig out, analyse, analyze, audit, check over, con, construe, dissect, examine into, look into, look through, observe, peruse.

Sef Maskot Incelemek Bir Buyutec Kucuk Resim
Sef Maskot Incelemek Bir Buyutec Kucuk Resim from png.clipart.me
Incelemek kelimesinin ingilizcesi ve türkçesi (incelemek words turkish and english meanings). Bu sayfada i̇ncelemek nedir i̇ncelemek ne demek i̇ncelemek ile ilgili sözler cümleler bulmaca kısaca i̇ncelemek anlamı tanımı açılımı i̇ncelemek hakkında bilgiler resimleri i̇ncelemek sözleri yazıları. Analyze incelemek reconsider yeniden incelemek research ne demek. Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme. He enjoys engaging in macabre activities such as dissecting animal corpses and stalking people on the street at night. Sözlükte incelemek kelimesinin manası inceleme: Yeniden incelemek teriminin türkçe i̇ngilizce sözlükte anlamları : İngilizcede incelemek ne demek, incelemek sözcüğünün ingilizce sözlük karşılığı nedir incelemek türkçe ingilizce çevirisi incelemek kelimesinin ingilizce okunuşu ve yazılışı.

Incelemek kelimesinin ingilizcesi ve türkçesi (incelemek words turkish and english meanings).

İngilizce türkçe online sözlük tureng. Bu sayfada i̇ncelemek nedir i̇ncelemek ne demek i̇ncelemek ile ilgili sözler cümleler bulmaca kısaca i̇ncelemek anlamı tanımı açılımı i̇ncelemek hakkında bilgiler resimleri i̇ncelemek sözleri yazıları. İncelemek kelimesinin anlamı, kökeni ve etimolojik incelemesi. Her geçen gün yenilenen ingilizcesi.com ingilizce türkçe tercüme yapmak isteyenlere geniş bir veritabanı sunuyor.incelemek ne demek, to examine carefully türkçesi ne demek, incelemek nedir, to. Examine, investigate, search, go into, dig, dig out, analyse, analyze, audit, check over, con, construe, dissect, examine into, look into, look through, observe, peruse. Kablosuz telefonla konuşulurken yapılan hareket, akabinde halıdaki desenlere uygun olarak hareket etme çabası gelir. Cerbeze i̇şleri incelemek, anlamak kuvvetini, lüzumsuz yerlerde kullanmak, ukalâlık etmek, gereksiz aklî yorumlarda. Kitaplarımızı incelemek ve satın almak için⬇️ www.pankusyayinlari.com şal modellerinde sevilen desenler ve renkler pazarium'da | i̇ncelemek için sitemizi ziyaret edin. 1.çözümleme yoluyla bir şeyi incelemek. Ne kitap okur ne de başkalarının düşüncesini inceler. He enjoys engaging in macabre activities such as dissecting animal corpses and stalking people on the street at night. Bir işi veya bir şeyi ele alıp özelliklerini, ayrıntılarını inceden inceye, özenli bir biçimde anlamaya, öğrenmeye çalışmak, tetkik etmek. Incelemek kelimesinin i̇ngilizce ne demek olduğunu ve anlamını türkçe i̇ngilizce sözlüğümüzde inceleyebilirsiniz.

İsti̇dkak — i̇ncelemek, dakik olmak … yeni lügat türkçe sözlük. Bir işi veya bir şeyi ele alıp özelliklerini, ayrıntılarını inceden inceye, özenle anlamaya, öğrenmeye çalışmak, tetkik etmek. Bir bilim veya sanat konusunu her yönüyle geniş biçimde açıklayan eser veya yazılı araştırma. Ne kitap okur ne de başkalarının düşüncesini inceler. Kablosuz telefonla konuşulurken yapılan hareket, akabinde halıdaki desenlere uygun olarak hareket etme çabası gelir.

Incelemek Ile Ilgili Guzel Sozler Guzel Sozler
Incelemek Ile Ilgili Guzel Sozler Guzel Sozler from 4.bp.blogspot.com
Derinleştirmek — i 1) derin duruma getirmek 2) ayrıntılarına kadar incelemek, derinliğine incelemek geliniz, sözlerinizi biraz. İngilizce türkçe online sözlük tureng. Yeniden incelemek teriminin türkçe i̇ngilizce sözlükte anlamları : İsti̇dkak — i̇ncelemek, dakik olmak … yeni lügat türkçe sözlük. Cerbeze i̇şleri incelemek, anlamak kuvvetini, lüzumsuz yerlerde kullanmak, ukalâlık etmek, gereksiz aklî yorumlarda. İncelemek kelimesinin geçtiği en eski kaynak ve kelime etimolojisi, i̇ncelemek ne demek? İngilizcede incelemek ne demek, incelemek sözcüğünün ingilizce sözlük karşılığı nedir incelemek türkçe ingilizce çevirisi incelemek kelimesinin ingilizce okunuşu ve yazılışı. Bir işi veya bir şeyi ele alıp özelliklerini, ayrıntılarını inceden inceye, özenle anlamaya, öğrenmeye çalışmak, tetkik etmek.

Bir işi veya bir şeyi ele alıp özelliklerini, ayrıntılarını inceden inceye, özenle anlamaya, öğrenmeye çalışmak, tetkik etmek.

Kablosuz telefonla konuşulurken yapılan hareket, akabinde halıdaki desenlere uygun olarak hareket etme çabası gelir. Incelemek kelimesinin i̇ngilizce ne demek olduğunu ve anlamını türkçe i̇ngilizce sözlüğümüzde inceleyebilirsiniz. Analyze incelemek reconsider yeniden incelemek research ne demek. Cerbeze i̇şleri incelemek, anlamak kuvvetini, lüzumsuz yerlerde kullanmak, ukalâlık etmek, gereksiz aklî yorumlarda. İncelemek kelimesinin anlamı, kökeni ve etimolojik incelemesi. İsti̇dkak — i̇ncelemek, dakik olmak … yeni lügat türkçe sözlük. Ne kitap okur ne de başkalarının düşüncesini inceler. Yeniden incelemek teriminin türkçe i̇ngilizce sözlükte anlamları : Examine, investigate, search, go into, dig, dig out, analyse, analyze, audit, check over, con, construe, dissect, examine into, look into, look through, observe, peruse. Sözlükte incelemek kelimesinin manası inceleme: Derinleştirmek — i 1) derin duruma getirmek 2) ayrıntılarına kadar incelemek, derinliğine incelemek geliniz, sözlerinizi biraz. 1.çözümleme yoluyla bir şeyi incelemek. Ne kitap okur ne de başkalarının düşüncesini inceler.

Her geçen gün yenilenen ingilizcesi.com ingilizce türkçe tercüme yapmak isteyenlere geniş bir veritabanı sunuyor.incelemek ne demek, to examine carefully türkçesi ne demek, incelemek nedir, to. Kitaplarımızı incelemek ve satın almak için⬇️ www.pankusyayinlari.com şal modellerinde sevilen desenler ve renkler pazarium'da | i̇ncelemek için sitemizi ziyaret edin. Sözlükte incelemek kelimesinin manası inceleme: Bu sayfada i̇ncelemek nedir i̇ncelemek ne demek i̇ncelemek ile ilgili sözler cümleler bulmaca kısaca i̇ncelemek anlamı tanımı açılımı i̇ncelemek hakkında bilgiler resimleri i̇ncelemek sözleri yazıları. Ne kitap okur ne de başkalarının düşüncesini inceler.

Bir Faturayi Incelemek Figopara
Bir Faturayi Incelemek Figopara from figopara.com
Yeniden incelemek teriminin türkçe i̇ngilizce sözlükte anlamları : İncelemek kelimesinin geçtiği en eski kaynak ve kelime etimolojisi, i̇ncelemek ne demek? Bu sayfada i̇ncelemek nedir i̇ncelemek ne demek i̇ncelemek ile ilgili sözler cümleler bulmaca kısaca i̇ncelemek anlamı tanımı açılımı i̇ncelemek hakkında bilgiler resimleri i̇ncelemek sözleri yazıları. Ne kitap okur ne de başkalarının düşüncesini inceler. Incelemek kelimesinin i̇ngilizce ne demek olduğunu ve anlamını türkçe i̇ngilizce sözlüğümüzde inceleyebilirsiniz. Bir işi veya bir şeyi ele alıp özelliklerini, ayrıntılarını inceden inceye, özenle anlamaya, öğrenmeye çalışmak, tetkik etmek. Bir işi veya bir şeyi ele alıp özelliklerini, ayrıntılarını inceden inceye, özenli bir biçimde anlamaya, öğrenmeye çalışmak, tetkik etmek. Sözlükte incelemek kelimesinin manası inceleme:

İncelemek kelimesinin geçtiği en eski kaynak ve kelime etimolojisi, i̇ncelemek ne demek?

1.çözümleme yoluyla bir şeyi incelemek. Cerbeze i̇şleri incelemek, anlamak kuvvetini, lüzumsuz yerlerde kullanmak, ukalâlık etmek, gereksiz aklî yorumlarda. Incelemek ne demek, incelemek eş anlamlısı, incelemek anlamı, incelemek açıklaması, incelemek ile ilgili bilgi, incelemek kelimesinin anlamı,incelemek zıt anlamısı. Ne kitap okur ne de başkalarının düşüncesini inceler. Incelemek kelimesinin ingilizcesi ve türkçesi (incelemek words turkish and english meanings). İncelemek kelimesinin anlamı, kökeni ve etimolojik incelemesi. İngilizce türkçe online sözlük tureng. Kitaplarımızı incelemek ve satın almak için⬇️ www.pankusyayinlari.com şal modellerinde sevilen desenler ve renkler pazarium'da | i̇ncelemek için sitemizi ziyaret edin. Ne kitap okur ne de başkalarının düşüncesini inceler. Derinleştirmek — i 1) derin duruma getirmek 2) ayrıntılarına kadar incelemek, derinliğine incelemek geliniz, sözlerinizi biraz. Kablosuz telefonla konuşulurken yapılan hareket, akabinde halıdaki desenlere uygun olarak hareket etme çabası gelir. Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme. Bir işi veya bir şeyi ele alıp özelliklerini, ayrıntılarını inceden inceye, özenli bir biçimde anlamaya, öğrenmeye çalışmak, tetkik etmek.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama